Vanaf komende vrijdag kunnen liefhebbers van goed eten terecht bij Mood Streetfood aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven, een nieuw restaurant opgericht door onderneemster Eveline Wu in samenwerking met de beroemde kickbokser Rico Verhoeven.
Eveline Wu en Rico Verhoeven: Een unieke samenwerking
Op het eerste gezicht lijken de verschillen tussen Eveline Wu en Rico Verhoeven groot, maar Mood Streetfood toont hun gedeelde passie voor goed eten. Voor Rico is voeding essentieel voor zijn prestaties naast keihard trainen. Tijdens zijn vele reizen heeft hij kennisgemaakt met diverse gezonde en smaakvolle gerechten die hij nu graag wil delen met het publiek. Eveline Wu, eigenaresse van drie restaurants in Eindhoven en één in Rotterdam, maakt van de keuken de rode draad in haar leven.
Voor Rico Verhoeven is het opzetten van een eigen horecaformule een logische stap na zijn sportieve carrière. “Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later. Ik wil niet in een zwart gat vallen na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Mijn culinaire ervaringen en ideeën over lekker maar gezond eten wil ik met Nederlanders delen,” vertelt Verhoeven.
Gezond en toegankelijk eten
Eveline Wu is enthousiast over de samenwerking met Rico Verhoeven. “Hij is een topfitte sporter en een echte levensgenieter. Hij heeft veel van de wereld gezien en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik kan zijn ideeën culinair tot leven brengen met simpel en gezond Aziatisch eten.”
Het restaurant aan de Nieuwe Emmasingel in het centrum van Eindhoven heeft 150 zitplaatsen en een afhaalgedeelte voor maaltijden thuis. Mood Streetfood biedt een fast-casual dining ervaring met gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Eveline en Rico zullen zelf regelmatig aanwezig zijn bij Mood Streetfood. Naast het eten, organiseren ze ook eat & greets, waarbij gasten onder het genot van een hapje en een drankje met Rico en bijzondere tafelgenoten in gesprek kunnen gaan over uiteenlopende onderwerpen.